Ereleden
Een vereniging kan niet zonder actieve leden. Sommigen van hen hebben zich gedurende lange periode op een hele bijzondere wijze en op een breed terrein hartstochtelijk ingezet voor de vereniging. Zij hebben hiermee hun Helius-hart op grootse wijze getoond. Om deze reden is besloten hen te onderscheiden als Erelid van de vereniging.

Piet v.d. ZalmRinus Rooze
Bep ‘t HardtPiet Luteijn
Etty LuteijnPiet de Koning
Hans SchenkMart van der Meijden

Piet Luteijn is vanwege zijn inzet voor H.V. Helius op 30 April 2010 benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau
Mart van der Meijden is vanwege zijn inzet voor H.V. Helius op 27 April 2020 benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau

Leden van Verdienste
Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers. Onder hen bevindt zich ook een groep, die zich op een speciaal terrein bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt en hiermee hun Helius-hart hebben laten spreken. Om deze reden heeft de vereniging besloten hen te benoemen als Lid van Verdienste.

Coen van Baalen Sr.Harrie van HeugtenMarjan Schipper
Mart van der MeijdenDany PapeJan Koster